maanantai 7. toukokuuta 2018

Talonmiespalvelua, puutarhapalvelua, muuttoapua, mitä nyt milloinkin. Ottakaa yhteyttä Talonmiespalvelu@gmail.com kiitos, turhat soittelut ovat ajanhukkaa jollei vaivaudu lukemaan blogista asiakaskriteereitäni: Käteisellä


Talonmiespalvelua, puutarhapalvelua, muuttoapua, mitä nyt milloinkin Tampere + lähikunnat talousalueella.

Ottakaa yhteyttä Talonmiespalvelu@gmail.com kiitos, turhat soittelut ovat ajanhukkaa jollei vaivaudu lukemaan blogista asiakaskriteereitäni: Käteisellä

Teen tilauksesta myös erilaisia kukkapenkkejä luonnonmateriaaleista, kierrätysmateriaaleista jne:





Omenapuiden leikkaukset, kuusi- ja tuija-aitojen leikkaukset, pihapuiden leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset, ruohonleikkaukset etc. 

Ottakaa yhteyttä niin katsotaan voinko auttaa. Sähköpostissa olennaiset eli mikä osoite ja toiveaika + käteistä on varattu ennakkomaksuin edetään. Tästä on helppo edetä. ;)?

Yleisin hinnoittelu 50€ alkava tunti + tapauskohtainen siirtymäkorvaus + työkalukorvaus.

Puhelin 044-3380291 toimii myös whatupin kautta. Lukekaa ensin blogista toimitusehtoni. Sopimus aina sähköpostin kautta kohteesta ja rahat näppiin kun saavun paikalle. Kotitalousvähennyskuitti mikäli on vero.fi edellytyksiä tilaussähköpostiinne. Jätekuljetuksista ei saa kotitalousvähennysoikeutta.

Arvon talonmiespalvelua tarvitsevat älkää soittako ja kysykö siihen hintaan hommiinne mihin jotku ns. "yrittäjät" käyttävät erilaisia työharjoittelijoita ilmaistyövoimana, ottaen itse päältä sen välityspalkkionsa. En tee esim 20 m aidanleikkausta jollei ole käteinen kourassa ennakkomaksuin heti ainakin 2 t etukäteen maksaen siirtymäkorvauksineen + työkalukorvauksineen. Kuvat kertovat oikein toimineista asiakkaista ja työstä kuvineen.



Katso esittelyvideo tehokkaimmasta moottorisahastani ja sen ko hetken kohteesta tuijasta:

Tuollaisella https://www.youtube.com/watch?v=CMBAY_9tvzA rapiat tonnin moottorisahalla / koneella ei viitsi ilmaiseksi tehdä myöskään hommia, käyttämäni erilaisiin pensasaitoihin pensasleikkuri samoin tonnin päälle jatkovarsineen. Oheisella lakaisukoneella voin harjata pihoja:



7.5.2018 Punaherukkapensaan juurella kukkivat kevätesikot



----------------------
https://talonmiespalvelua.blogspot.fi
-----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti