torstai 8. lokakuuta 2020

Talonmiespalvelua Tampere Pirkanmaa talousalueella esim: puutarhapalvelua, muuttoapua, mitä nyt milloinkin

Talonmiespalvelua Tampere Pirkanmaa talousalueella esim: puutarhapalvelua, muuttoapua, mitä nyt milloinkin

Ottakaa yhteyttä Talonmiespalvelu@gmail.com kiitos, turhat soittelut ovat ajanhukkaa, jollei vaivaudu lukemaan blogista asiakaskriteereitäni: Käteisellä edetään, kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne. 

Näen tilauksenne kun poistun uimasta, hommistani, tennistä pelaamasta tai tanssituntien jälkeen. Vastailen tietokoneelta. Känny on minulle liian pieni toimintaympäristö vastailuun. Joten kärsivällisyyttä hetki, vastaan kyllä, mutta tämä mies pyrkii toimimaan järkevästi ikäisenäni miehenä. Harrastuksia pitää olla jotta jaksaa ja viitsii töitäkin tehdä ;) 

Ohessa 14.9.2020 pensasmustikkapenkin levennys
Puhelimeen "heti mulle vastauksia" asiakkaat käyttäkää gmailia ja toiveenne Talonmiespalvelu@gmail.com vastaan kyllä ja vastaukseni gmailin kautta säästävät yhteistä aikaamme ja osoitteenne, sekä tarpeenne tulee paremmin huomioitua, sekä tarvittavat seikat mm osoitteenne, aikatoiveenne etc oikein.

Hommia tehdään laidasta laitaan kattorännien tyhjäyksistä pihojen puutarhojen uudistamisiin, muuttopalveluihin etc
-------------------------
https://pihapuiden-kaadot-Pirkanmaalla.blogspot.com eri blogeistani näette että hommat sujuvat laidasta laitaan ;)
-----------------
Muutto- ja kuljetuspalvelut samoin kauttamme. 

Ohessa kuvastoa eräästä albumistani: Muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere 3.10.2020 muuttopalveluita Tampereella:
https://muuttopalvelu-Tampere.blogspot.com lisää muuttopalveluistaniSyksyisiä lehtiä kun niitä on enemmän kuin suoraan leikkurilla yliajattavaksi on hyvä haravoida ja tehdä niistä omaan puutarhaan sopivassa paikassa multaa. 

Kuvastoa: Pihojen puutarhojen haravoinnit käteisellä Talonmiespalvelu@gmail.com 5.10.2020 pic 1-10

Suosittelen taloyhtiöitä etc katsomaan syksynlehdille aina tontilta paikka missä voi hyödyntää. Pirän liki ympäristörikoksena syksyn lehtien vientiä kaatopaikoille ;)
Talonmies Tampere arkeenne juhlaanne piha- ja puutarhatöihin puolestanne:

Muhevia pihlajanlehtiä, näistä tulee hyvää multaa kukka- ja muihin istutuksiinne:
Tulee parempilaatuista kuin ostomullasta https://puutarhatyot.blogspot.com 

Omenapuiden leikkauspalvelut Tampere Pirkanmaalla:Omenapuiden erilaiset pihapuiden pensaiden leikkaukset Tampereen talousalueella käteisellä edetään 25.9.2020 Talonmiespalvelu@gmail.com (kuvastoa ko pv:ltä)


Teen tilauksesta myös erilaisia kukkapenkkejä luonnonmateriaaleista, kierrätysmateriaaleista jne, sekä toimin tarvittaessa lapsijuhlienkin viihdyttäjänä ja joulun aikaan joulupukkina https://Joulupukkipalvelua.blogspot.com


Joulupukkitilauksenne ensisijassa sähköpostilla riittävän tiedon mm osoiteenne, toiveaikanne kera Joulupukkipalvelu@gmail.com + varmistuksena whatsup tekstari 044-3380291Eletään vielä hetki kesäämme muistaen kuten Neitoperhonen keinun alla 
17.9.2020 Neitoperhonen piileskeli keinun alla pahvilaatikossa Kuva Olavi Lehto


-----------------
Käteisellä edetään, ei tartte tuhlata aikaa asiakkaiden maksuhistorian tarkisteluun ja eurot käteisenä ovat EU:ssa yleisin tapa maksaa heti. Jostain kumman syystä Suomessa ja Ruotsissa on alettu muovirahaa suosimaan, mistä on yrittäjille enempi kuluja ja tarkisteluita.
Kotitalousvähennysoikeus töistäni, kuitti tilaussähköpostiinne.
-------------------------