maanantai 7. elokuuta 2023

Muistakaa tilatessanne pihapiiriinne, puutarhaanne tai muuta talonmies- tai puunkaatoapua kauttani: Ensin kohde mitä tarvitaan "Pihapuiden kaatoja" + kuvia kohteesta / n 26 s video puunkaatokohdetta näyttäen etc ranskalaisin viivoin onko mikä etäisyys rakennukseet, onko lahovikaa tmv?

Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva9
https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com Katso eri blogeistani lisää?


Muistakaa tilatessanne pihapiiriinne, puutarhaanne tai muuta talonmies- tai puunkaatoapua kauttani: 

Kuoritut 4 m pihamännyt 56 cm paksuja odottavat Pihametsuri Tampere sahauksiaan Talonmiespalvelu@gmail.com 10.6.2023 kuva9




Arvon asiakas: Ensin kohde mitä tarvitaan "Pihapuiden kaatoja" + kuvia kohteesta / n. 26 s video puunkaatokohdetta näyttäen etc ranskalaisin viivoin onko mikä etäisyys rakennuksiin, onko lahovikaa silmällä havaiten, tmv?

#StihlMS500i W Pihapenkkien tekoa 4 m pihamännyistä 56 cm paksuista Pihametsuri Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com 10.6.2023 kuva2



Jotenkin #surullista pihapuiden kaatotiedusteluissa kun ei heti anneta kuvia videoita kohteesta, mutta odotetaan hintaa? Jos katselmus on hiemankin kauempana niin menee aikaa ja bensaa turhaan, jos olettekin ns #Laihialainen joka odottaa että sitä ajellaan vain ilman km-korvauksia ja puu kaatuu 40€ kpl. ;) Ei kiitos. Reippaasti asiat kirjallisesti + liitteet niin säästyy molemmilta aikaa jahkailun sijaan. Pelkät puhelinsoitot ovat yleensä #perseestä. Pidän lähinnä #vittuiluna ilman riittäviä oheistietoja.

Kuoritut 4 m pihamännyt 56 cm paksuja odottavat Pihametsuri Tampere sahauksiaan Talonmiespalvelu@gmail.com 10.6.2023 



Kun on kuvaa videota kohteesta = #tietoa #kaadettavien ympäristöstä esim - ranskalaisin viivoin: #osoite #pihapuiden #korkeus #kuinka lähellä rakennusta #sähköjohtoja tmv lähellä sekä ovatko kallistumassa rakennukseen päin, #rungon paksuus niin aina helpompi hinnoitella. 

YKSINKERTAINEN KYSYMYS ASIAKASTIEDUSTELUIHIN:

#Ihmettelen #Kuinka #tyhmiä ihmisiä on jotka kuvittelevat että ilman #tietoa #kohteesta eli #SikaSäkissä #tilanteessa hintaa voi antaa? Kyllä pitää olla tietoa heti mainituin toivein, jotta voi hintaa antaa; Aika on rahaa ja pelkkä suullinen höpinä voi antaa ihan väärän kuvan asiasta kuin asiasta. => Sähköpostilla laakista riittävät tiedot ja tarkennukset, kiitos. = Seurauksena ajan ja vaivansäästöä itsellenne ja mahdollisille muillekin joilta kyselette kaipaamaanne palvelua. 

Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere 


Eri blogissa yhteystiedot ja kuvia menneistä

Ei näillä euroopan kalleimmilla bensan hinnoilla lähdetä tekemään ilmaisia katselmuksia, joten alustava hinnoittelu aina sähköpostilla kiitos.

Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva2
https://Pihapuiden-kaadot.blogspot.com



------------------------
----------------------------